Døre og vinduer –
renovering og montering i omegn af Vejle

Døre og vinduer trænger nogle gange til at blive skiftet ud eller efterset, da de med tiden bliver udsat for lidt af hvert grundet vejret. Trænger jeres døre og vinduer til at blive efterset, kan I kontakte os hos Tømrer og Snedkerfirmaet Kurt Olsen.

Vi kan tilbyde en række forskellige løsninger, når jeres døre eller vinduer har brug for en kærlig hånd.​

 

Renovering og udskiftning af døre og vinduer

Skal jeres vinduer renoveres, kan vi tilbyde at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Er der nedbrudt træ i jeres vinduer, udskifter vi også dette.

Når jeres døre eller vinduer skal skiftes ud, kan vi tilbyde kvalitetselementer fra kendte danske mærker, der er færdigmalede og klar til at blive sat i.

Ved I ikke, hvad jeres vinduer og døre trænger til og hvilken stand, de er i, kan vi komme ud og kigge på dem for jer. Så kan vi vurdere, om der skal en renovering eller udskiftning til.

Tømrermesteren kommer altid med ud og kigger på tingene, når I kontakter os.

Kvalitetsorienteret arbejde i Vejle

Her hos Tømrer og Snedkerfirmaet Kurt Olsen har vi altid kvalitet og god service for øje. Vi lytter altid til vores kunders ønsker, så vi kan levere et godt og tilfredsstillende resultat.

Har I brug for inspiration til jeres næste projekt i Vejle og omegnen heraf, kan I også komme til os. Vi står altid klar til at komme med vejledning. Vi kan kontaktes på telefon: 40 55 04 74 for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Dit tømrerfirma i Vejle

Skal I have foretaget tilbygninger til huset? Skal I have lavet en garage? Så kan I kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan komme ud og kigge på opgaven sammen med jer, hvor vi snakker om jeres ønsker til tilbygningen, og vi finder ud af hvilken løsning, der er bedst for jer.

Kom i kontakt med os

Copyright © Kurt Olsen A/S