Tømrerarbejde i Vejle med fokus på kvalitet

 

​Når du skal have fat i en professionel tømrer til at udføre tømrerarbejde hos dig, kan du kontakte Tømrer og Snedkerfirmaet Kurt Olsen. Vi tager os af alt tømrerarbejde for vores kunder. Selvom vi primært laver arbejde for private kunder, tager vi også ud til erhvervskunder, når der er brug for det.​

 

Kvalitetsorienteret tømrerarbejde i Vejle

Vi har altid kvalitet for øje, når vi udfører tømrerarbejde for vores kunder. Vi vil gerne have glade kunder, og derfor lytter vi altid til deres ønsker og behov, før vi går i gang med dit tømrerarbejde.

På denne måde sikrer vi os at det tømrerarbejde vi udfører lever op til dine forventninger.

Vi kan tilbyde både total- og fagentreprise, når det kommer til parcelhuse og sommerhuse. Vælger i totalentreprise hos os, skal I slet ikke bekymre jer om byggeriet, mens det står på. Vi tager os af det hele. Vi får indsamlet de nødvendige tilladelser og koordinerer hele projektet, så I ikke skal stå for noget selv.

Få et uforpligtende tilbud på vores tømrerarbejde

Har du et projekt, der indebærer tømrerarbejde, og vil du gerne have en professionel tømrer til at klare det, kan du kontakte os her hos Tømrer og Snedkerfirmaet Kurt Olsen.

Vi står altid klar til at komme med gode råd og vejledning om jeres næste projekt.

I skal være velkomne til at ringe til os på telefon: 40 55 04 74 for at høre mere, og få et uforpligtende tilbud.

Dit tømrerfirma i Vejle

Skal I have foretaget tilbygninger til huset? Skal I have lavet en garage? Så kan I kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan komme ud og kigge på opgaven sammen med jer, hvor vi snakker om jeres ønsker til tilbygningen, og vi finder ud af hvilken løsning, der er bedst for jer.

Kom i kontakt med os

Copyright © Kurt Olsen A/S